Φωτιά Τώρα Λουτράκι / Fwtia Konta Ston Dionyso Oi Floges Kaine Dasikh Ektash 19 05 2021 Sputnik Ellada - Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 .

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Twra Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365
Twra Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 from www.loutraki365.gr
Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Synagermos Gia Fwtia Twra Sto Loytraki Hlektra Radiothleoptikos Sta8mos
Synagermos Gia Fwtia Twra Sto Loytraki Hlektra Radiothleoptikos Sta8mos from www.hlektra.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03.

Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03.

Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Fwtia Loytraki Se E3eli3h H Megalh Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Flash Gr
Fwtia Loytraki Se E3eli3h H Megalh Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Flash Gr from www.flash.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας .

Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις.

Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Φωτιά Τώρα Λουτράκι / Fwtia Konta Ston Dionyso Oi Floges Kaine Dasikh Ektash 19 05 2021 Sputnik Ellada - Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 .. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.